Kosten

Wist u trouwens dat het overnemen van Dan erkenningen (als er geen nieuwe certificaten worden gevraagd) KOSTELOOS is! Dit in tegenstelling tot veel andere organisaties waarbij u eerst moet betalen en soms zelfs opnieuw examen moet doen. Dat hoeft bij ons niet en wij erkennen hard en eerlijk werk uit het verleden. Dit brengt broeders en zusters samen.
Check hier of uw Danregistratie wordt geaccepteerd…. Dan registratie pagina

Vrolijke mensen bij HQ

OVERZICHT VOORWAARDEN IN ITF HQ KOREA

Algemeen ITF HQ Korea is een service-biedende organisatie die vertegenwoordigers over de hele wereld

heeft en vanuit het moederland van Taekwon-Do – Zuid-Korea opereert.

Nederland Ieder aangesloten persoon, club, organisatie of bond heeft gelijke rechten als ieder ander. ITF HQ Korea is geen bond, net zoals ITF HQ Nederland geen bond is.

Iedere vertegenwoordiger is zelfstandig aangesloten bij ITF HQ Korea en staat in direct contact met het hoofdkantoor in Zuid-Korea. In ITF HQ Nederland werken we samen met elkaar en voor elkaar maar zijn elkaar niets verplicht in organisatorische/bestuurlijke zin.

Er is geen bestuurlijke hiërarchische structuur op traditionele wijze.

Wij staan open voor iedere Taekwon-Do beoefenaar (ITF en WTF)

Lidmaatschappen -Er zijn verschillende lidmaatschappen mogelijk, in persoon, per club, per organisatie of zelfs       bonden.

-Een lidmaatschap kan anoniem als men dit wenst en men mag bij iedere andere organisatie aangesloten zijn (wij maken onze leden om deze reden niet bekend op onze website ITFHQ NL)

-Gup graden kan men aan te melden vanaf 2e gup (rode band) of als men dit wenst vanaf 10e gup maar dit laatste is niet noodzakelijk (kostenbesparend)

Prijslijst lidmaatschappen  Persoon ongeacht graad of dan
Lidmaatschap 24,- USD Voor 3 jaar
Groep minimaal 10 personen
Leden lidmaatschap 24,- USD Voor 3 jaar
Groep plaque 250,- USD 1-mailg per 3 jaar
A3 groepscertificaat 10, USD 1-malig per 3 jaar
 De prijzen zijn exclusief 10% BTW & verzendkosten
Examenkosten Uitgaande dat scholen en organisaties hun gup graden in eigen beheer en structuur houden hierbij de structuur voor Dan-examens.
  1e dan 30,- USD
  2e dan 40,- USD
  3e dan 50,- USD
  4e dan 100,- USD
  5e dan 150,- USD
  6e dan 200,- USD
  7e dan 500,- USD
  8e dan 500,- USD
  9e dan 500,- USD
   

 

Lezers van deze site moeten er rekening mee houden dat het schoolhouders vrijstaat om de prijs van hun Danexamens zelf te mogen bepalen. Leerlingen moeten begrijpen dat het geven en houden van een Danexamen ook kosten met zich meebrengt en een school veelal niet voor kostprijs voor de leerling kan werken.
Regelgeving voor lidmaatschap ITF HQ Korea uitleg regelgeving
Aanmeldingsformulier individueel lidmaatschap inschrijvingspagina