Ons team

Dit is ook Taekwon-Do, het verrichten van sociale activiteiten ten behoeve van algemeen nut.

Ons team binnen ITF HQ Nederland bestaat uit een bont gezelschap van mensen die de passie voor Taekwon-Do hebben. Naast deze passie hebben zij VRIJHEID hoog in het vaandel staan en zoeken met elkaar in ITF HQ Nederland de verbinding in zaken die zij voor hun eigen ontwikkeling of van hun school nodig achten. Een genootschap van broeders en zusters die in een NIET geregistreerde vorm van een vereniging bij elkaar komen wanneer dit gewenst is.

In die VRIJHEID die wij hoog achten geven wij de scholen en schoolhouders de mogelijkheid wel of niet zichtbaar te zijn als lid van ITF HQ Nederland. In het op dit moment verdeelde Taekwon-Do landschap in Nederland en de wereld willen wij niemand een “stempel” geven. Iedereen mag voor zichzelf bepalen of hij/zij uitkomt voor zijn/haar lidmaatschap. Wanneer zij dit doen worden zij geen leden van ITF HQ Nederland (want wij zijn geen registreerde vereniging maar een genootschap) maar AMBASSADEURS.

AMBASSADEURS

Een AMBASSADEUR in ITF HQ Nederland is een vertolker van de grondslagen van Taekwon-Do zoals deze zijn vastgelegd ongeacht afkomst, aansluiting en achtergrond kunnen en mogen lesgeven, trainen en delen van Taekwon-Do. Art 1 van de Grondwet vertaald naar de Taekwon-Do Eed en Tenets.

Team TS Dekker staat klaar voor ITF HQ Korea u ook?

EXAMINATOREN

Naast ambassadeurs zijn er ook EXAMINATOREN waar examenkandidaten voor Taekwon-Do de mogelijkheid hebben om een test te doen. Dit gaat uiteraard altijd in goed overleg met elkaar en de schoolhouders. Examinatoren zijn zij die door ITF HQ Korea de bevoegdheid hebben gekregen om deze af te nemen. Deze zijn conform de eisen van de Encyclopdie geschreven onder leiding van Generaal Choi Hong Hi.