Team NL

 

 

TeamNL ITF HQ Nederland – Europese Kampioenschappen Polen oktober 2018

TEAM NL OPEN WORLDS 2017 IN BARNEVELD

Je hebt jaren keihard getraind, veel wedstrijden gedaan en de wil en kunnen om je prestatie te meten op een EK of WK. In Team NL van ITF HQ Nederland is dit mogelijk. Het mooie in ITF HQ Nederland is dat de instructeur/schoolhouder beslist of zijn/haar student er aan toe is om deze stap te maken. Aangezien alle kosten zelf moeten worden bekostigd, de instructeur de atleet het beste kent en de inschatting kan maken wordt de deelname bij hen gelegd.

Winnaars Open WK 2017 ITF HQ Barneveld Team Sparren, Team Special Techniques en Team Breektesten.

Samenwerken in Team NL mag om gezamenlijke zaken zoals transport, accommodaties, sponsering en eventueel trainingen samen te doen. Niets hoeft alles mag in een samenwerkende sfeer die de mogelijk voor de Team NL zo goed mogelijk maken. Is samenwerking niet mogelijk dan is dit ook geen probleem en kan met zelf een eigen team inzetten. Dit geeft de mogelijk de eigen visie te behouden. Geen machtspolitiek is het credo en de sporter staat voorop!

TEAM NL XIX GMS SUTHERLAND SCHOTLAND 2018

Ook naar buitenlandse toernooien geven wij de mogelijkheid en moedigen wij clubs aan om de term Team Nl te gebruiken om de kracht van ITF HQ Nederland te gebruiken. Team NL is geen exclusieve naam van een club, sporter, bond of andere organisatie. Team NL is van ons allemaal!